Onze Producten

Momenteel hebben we 1 actief product binnen ons gamma, dat we verder perfectioneren en ontwikkelen.

We zijn een jong en dynamisch team dat garant staat voor kwaliteitsvolle producten. Vanuit onze achtergrond onderwerpen we onze producten aan grondige testen en dry runs alvorens we ze als volwaardig product beschouwen. Daarom is het ook altijd handig om feedback te krijgen van onze klanten. We staan altijd open voor verandering en verbetering van onze producten.

DMax

Met de DMax productlijn bent u in staat om uw woning/bedrijf volledig automatisch te sturen. Deze producten zijn beschikbaar voor iedereen. Het systeem kan een heel simpele, klassieke sturing 'eenvoudig' maken maar evengoed kan het een complex systeem van sensoren, actoren en reactoren aansturen. Dit maakt DMax eenvoudig in zijn installatie maar groots in gebruik.

Meer Info ...

FDM

De Fiscale data module voor de Belgische HoReCa is ook bij ons te verkrijgen. Bij ons heb je een compact en solide product, we streven naar een hoge kwaliteit en duurzaamheid van het product.

Meer Info ...

Op Maat Ontwerpen

U hebt een specifiek technisch probleem maar u hebt de kennis niet onmiddellijk in huis om het zelf aan te pakken? Dan kunnen wij soelaas bieden in het helpen zoeken naar een technische oplossing voor uw probleem. Wij doen het onderzoek en ontwerpen in samenspraak met u een product dat aan uw wensen voldoet.

Meer Info ...